Pronájem komerčního prostoru ve Varnsdorfu

Cena: 80 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: + provize RK, cena k jednání
Druh: prostory pro obchod
Typ: pronájem
Okres: Děčín
Lokalita: Varnsdorf
Ulice: Boženy Němcové 2924
PENB: G
Aktualizace: 10.05.2024 11:09
Číslo zakázky: 04765
Stav: výborný
Postaveno z: cihla
Hledáte velký prostor k pronájmu v centru města s výbornou frekfencí lidí a viditelností nájemních prostor? Mám pro Vás nabídku pronájmu komerčního prostoru na ulici Kmochova.
Jestli potřebujete otevřít svůj obchod, prodejnu či kontaktní pobočku na dobrém a viditelném místě s dobrým parkováním , tak zde máte možnost využít pronájmu o rozloze 1105 m2. Jedna strana prostor je téměř celá prosklená, tudíž ji můžete využít i k reklamním účelům. Prostory se díky svému konstrukčnímu řešení a velikosti dají případně velmi dobře rozdělit pro potřeby kanceláří či sekcí prodejny. Na podlaze je odolná a dobře udržovatelná dlažba a v zadní části beton. Je zde sociální zázemí pro zaměstatnance i prostor pro kuchyňku.
Volné jsou ihned s možností dlouhodobého nájmu. V případě zájmu či potřeby doplnění informací mne neváhejte kontaktovat.
Realitní makléř:

Eva Jakoubková
tel: 420720482184

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 81 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop