Podnájem obchodní prostory, 37 m2 - Děčín IV-Podmokly

Cena: 13 500 Kč/měsíc
Informace k ceně: + elektřina a plyn na nájemníka, včetně DPH, + pro
Druh: prostory pro obchod
Typ: pronájem
Okres: Děčín
Lokalita: Děčín
Ulice: Čsl. mládeže 336/41
PENB: G
Aktualizace: 16.10.2024 21:04
Číslo zakázky: 100122
Stav: dobrý
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Hledáte ideální místo pro své podnikání v oblasti kosmetiky, kadeřnictví nebo dalších služeb v péči o tělo? Nabízíme podnájem prostoru o velikosti 37 m2, který je kolaudován a připraven pro využití jako prostor pro péči o tělo. Po domluvě lze využívat i jako kancelář. Nemovitost se nachází v dobře dostupné části města Děčín.

Prostor je vybaven novou plovoucí podlahou v moderním šedém dekoru, která dotváří příjemnou atmosféru interiéru. Součástí vybavení je také lednice, kávovar, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba a komoda pro úložný prostor. Pro vaše pohodlí je k dispozici vlastní toaleta, navíc je na chodbě i společná toaleta, která slouží i pro sousední komerční prostor.

Vytápění je zajištěno efektivním plynovým kotlem a ohřev vody zajišťuje elektrický bojler, což poskytuje nízké náklady na provoz.

Cena nájmu je 13.500 Kč měsíčně, včetně měsíční zálohy na stočné vody ve výši 500 Kč. Spotřebu elektřiny a plynu si nájemce přepisuje na sebe. Výše kauce je dle dohody.

Pokud máte zájem o tento moderní a praktický prostor, kontaktujte nás a domluvte si prohlídku!

Půdorys slouží pouze pro představu a není přesný - vytvořeno zařízením Matterport.
Realitní makléř:

Jaroslav Čermák
tel: 420800811811

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 4 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop