Ubytovací zařízení Horní Chřibská , Děčín

Cena: 6 900 000 Kč
Informace k ceně: včetně DPH, včetně provize, včetně právního servis
Financování:na hypotéku za 29 718 Kč měsíčně
Druh: hotel
Typ: prodej
Okres: Děčín
Lokalita: Chřibská
PENB: G
Aktualizace: 30.04.2024 09:48
Číslo zakázky: 0322
Stav: výborný
Zastavěná plocha: 208 m2
Výměra pozemku: 2012 m2
Počet pater: 3
Postaveno z: cihla
Kanalizace: ano
Topení: ano
Tato exkluzivní nemovitost se nachází v těsné blízkosti úchvatné přírody Českého Švýcarska, kde se rozkládá malebná krajina s rybníky, bujnými lesy, loukami a ohromujícími výhledy.
V samotném domě, na němž byla provedena rekonstrukce střechy v roce 2018, naleznete tři nádherné apartmány. Jeden z nich se nachází v přízemí a má rozlohu 76 m2. Spolu s tímto apartmánem v přízemí najdete i technickou místnost s kotlem na tuhá paliva. V prvním patře se nachází zbývající dva apartmány, jeden o rozloze 51 m2 a druhý o rozloze 55 m2. Kromě toho v prvním patře naleznete i menší chodbu a schodiště vedoucí na půdu, která po renovaci může sloužit jako podkrovní apartmán. Celá budova vyniká svým jedinečným půvabem a harmonicky ladí s okolím nemovitosti. S celkovou kapacitou až 18 hostů nabízí tato nemovitost dostatek prostoru pro váš podnikatelský záměr i relaxaci. K tomu všemu patří nádherná zahrada a rustikální stodola, která po provedené renovaci může sloužit jako další pokoj nebo prostorná konferenční místnost.
Zaujala vás tato zajímavá investiční nemovitost?
A s financováním si hlavu lámat nemusíte , vše za vás vyřešíme

(Půdorys je vypracován s pomocí Matterportu, je tedy ilustrační)
Realitní makléř:

Jaroslav Čermák
tel: +420 793 923 343

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 77 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop