Prodej tří domů - Krásná Lípa

Cena: 13 990 000 Kč
Financování:na hypotéku za 60 255 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Děčín
Lokalita: Krásná Lípa
PENB: G
Aktualizace: 24.06.2024 15:04
Číslo zakázky: 05378
Stav: výborný
Výměra pozemku: 4828 m2
Postaveno z: cihla
Naše společnost Vám v exkluzivním zastoupení nabízí prodej tří domů ( s číslem popisným, číslem evidenčním a zahradním domkem ) v samém srdci česko-saského Švýcarska a to ve vyhledávané lokalitě Krásná Lípa s rozlohou pozemku 4828m2.

Pokud hledáte luxusní bydlení v naprosté klidné lokalitě přímo u lesa a luk, pak tato nemovitost je určena přímo pro Vás. Toto místo je naprostým rájem na zemi s možností každodenní relaxace a klidného rodinného bydlení.

Na pozemku se nachází soubor dvou rodinných domů, zahradního domku, sauny a rybníku.

Hlavní budova rodinného domku se skládá vstupu do nemovitosti, chodby z které se dostaneme do šatny, prostorné koupelny s vanou, sprchovým koutem, samostatného WC a na konci této chodby se dostaneme do prostorného obývacího pokoje, kde je jako náhradní zdroj tepla pro nemovitost zhotoveny krbová kamna. Součástí obývacího pokoje je jídelna a samostatná kuchyně. Obývací pokoj nabízí možnost vstupu na zahradu přes balkonové dveře s výhledem na zahradní domek a zahradu. Patro je přístupné po dřevěných schodech, kde se nachází chodba, ze které je vstup do ložnice, dětského pokoje, koupelny s rohovou vanou a sociálním zázemím a dalším prostorným obývacím pokojem s balkonem.
K tomuto domu patří velká technická místnost, ve které je umístěno veškeré technické zařízení sloužící k vytápění domu, které obhospodařuje tepelné čerpadlo. Voda je řešena studnou a vlastním vrtem. Odpad v nemovitostech je řešen společným septikem. Z tohoto krásného domu se dostaneme na velmi udržovanou zahradu, která byla navržena a realizována dle architekta.

Zahrada je pečlivě udržována a nabízí různé relaxační zóny jako altán, ohniště, lavičky a dominantní zahradní domek.

Dispozice zahradního domku se skládá ze dvou místností. Jedna z místností svojí rozlohou slouží jako hlavní část tohoto domku a je určena k možnému pořádání oslav pro více osob. Na konci této místnosti je postaven bar a na druhém konci jsou zabudovány garážová vrata. Samozřejmostí tohoto zahradního domku je sociální zázemí ( sprcha a WC ). U druhé obytné místnosti se počítá s možností vybudování obytného patra.

Na pozemku se rovněž nachází druhý domek s evidenčním číslem.
Dispozice tohoto domu se skládá z vstupních dveří, chodby, koupelny, samostatné WC, kuchyně, obývacího pokoje s krbovými kamny. Do patra vedou dřevěné schody a v patře se nachází dva obytné pokoje a šatna. Z kuchyně tohoto domu se dostaneme na zahradu přes balkonové dveře. Zde je samostatně stojící dřevěná sudová sauna s výhledem na rybník.

Přístup k nemovitostem je zajištěn automatickou bránou a kolem domu je zámková dlažba. Na těchto místech je pohodlné parkování pro více vozidel. Zároveň je u domu zhotoveno zastřešené stání pro vozidla. Dům je monitorován kamerovým systémem a zabezpečen alarmem.
V případě zájmu je možnost tyto nemovitosti rozdělit a prodat na dva samostatné domy s pozemkem.
Tato nabídka je ideální pro ty, kteří hledají pohodlný životní prostor v klidné lokalitě za příznivou cenu.
Financování Vám zdarma zajistíme.
Realitní makléř:

Tomáš Jakoubek
tel: 420602811421

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 91 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop