Prodej, Byt 4+kk, 136,5 m2 - Málaga

Cena: 870 000 EUR
Financování:na hypotéku za 3 747 Kč měsíčně
Druh: byt 4+kk
Typ: prodej
Okres:
Lokalita: Málaga
PENB: G
Aktualizace: 15.05.2024 13:07
Číslo zakázky: 37685
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 4
Patro: 3
Postaveno z: cihla
Sklep: ano
Nabízíme k prodeji apartmány v Breeze. Jedná se o rezidenční projekt v Marbelle s výhledem na jamku č. 16 golfového hřiště Guadalmina Alta, což je jedna z nejpozoruhodnějších lokalit na pobřeží Costa Del Sol. Nabízí 34 apartmánů a penthousů s 2, 3 a 4 ložnicemi, které se vyznačují prvotřídními povrchovými úpravami, kuchyněmi a spotřebiči. Tyto jednotky také disponují prostornými terasami a osvětlenými interiéry, což umožňuje plně si užít pobyt v jedné z nejexkluzivnějších lokalit.
Obývací pokoj byl navržen tak, aby poskytoval komfort a elegantní atmosféru. Velká okna nabízejí nádherný výhled na golfový areál Guadalmina, přinášejí do interiéru světlo a lehkost. Kuchyně je vybavena špičkovými spotřebiči a můžete si ji nastavit dle osobního vkusu. S rozsáhlým výběrem a prvotřídními dokončovacími prvky si můžete navrhnout svůj vysněný domov.
Projekt zahrnuje bazén, upravené plochy, prostor pro coworking a fitness. Celý areál bude uzavřený a bude disponovat stálým kamerovým dohledem a službami concierge.
Breeze je v docházkové vzdálenosti od nákupního centra Guadalmina a mezinárodní dvojjazyčné školy San Jose. Nachází se 2 minuty od San Pedro de Alcántara a jen několik minut jízdy od Puerto Banús, Marbelly a kosmopolitního luxusního životního stylu, který tyto lokality nabízejí.
Realitní makléř:

Jana Kučerová
tel: 420775865171

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 580 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop